"Egy jobb kilátás a világra!"

Szolgáltatások


Felmérés

A Kama Bt. a helyszíni felmérést minden esetben elvégzi (Budapesten és 30km-es körzeten belül ingyenesen) a gyártási méretek, nyitásirányok és a szükséges helyreállítási munkák egyeztetése céljából. Így garantáljuk, hogy a nyílászáró vagy redőny megfelelő méretű legyen.

Szállítás

Cégünk saját autójával vállalja termékeink házhozszállítását az előre megbeszélt időpontban, térítés ellenében.

Beépítés üres falnyílásba

A beépítés a szabadon hagyott falnyílásba, vakolás előtt történik rögzítő fülekkel vagy tokon keresztüli csavarozással. Ezt követően a szerkezet és a falnyílás közötti részt purhabbal tömítjük, amit később vakolással kell eltakarni.

Ablakcsere bontás nélkül

Fatokba építés esetén a régi tok bennmarad, a szárnyakat leszedjük és a pántokat eltávolítjuk. Az így kapott nyílásba rögzítjük az ablakot, majd a szerelőhézagot purhabbal tömítjük. Ezt késöbb takaróléccel fedjük el.

Bontás-beépítés

A régi fa nyílászárót több helyen befűrészeljük, majd teljes terjedelmében kiszedjük a falból. Az így kapott nyílásba rögzítjük az ablakot. Igény szerint helyreállítási munkát is végzünk. A kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelő kérésére térítés
ellenében gondoskodunk
.

Redőny, reluxa, szúnyogháló szerelés

Cégünk foglalkozik redőny, reluxa, szúnyogháló szakszerű szerelésével új vagy meglevő nyílászárókra. Új műanyag nyílászáró esetén javasolt toktoldót felhelyezni a kényelmesebb működtetés szempontjából.

Párkányozás

A beépítés után igény szerint elvégezzük a kül-és beltéri párkányok elhelyezését purhabbal vagy sziloplaszttal rögzítve.

Garanciális ügyintézés

A Kama Bt. által szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt termékekre 5 év garanciát vállalunk.
A megrendelő által megbízott más személy által beépített nyílászáróra garanciát nem vállalunk.
Reklamációt írásban vagy telefonon tudunk elfogadni.


2014 KAMA Bt. l kamaablak@gmail.com l Mobil: +36 20 559 8384 l Tel.: 06 26 328 725